06 اسفند 1402

اثبات جعل توسط کارشناس رسمی

دسته بندی : کیفری | جعل سند عادی
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام .من 6 ماه قبل از اینکه پدرم سهم خود از زمین اش را به من وبرادرم بدهد به من وکالت محضری دارد که به هر قیمتی سهم خود را به من واگذار کند ولی من از وکالتنامه استفاده نکردم .گفتم خودش که هست امضا کند.حالا بعد از فوت پدر خواهرانم ادعا می کنند امضا پدر جعل شده .کارشناسی دادن اولی که یه چیز دیگه ای را جابجا کرده بودن تست کرد ورای به جعلی بودن داد .3 نفره با دستگاه رای به نفع ما داد.5 نفره با شک وتردید گفت به نسر می‌رسد امضا خودش نباشد .7 نفره دوباره با نفوذ کردن رای به ایناداد ‌در ضمن ما در دادگاه بدوی تبرئه شدیم .حالا تجدید نظر فرستاده 7 نفره ومیگه مطابقت ندارد‌آخه مگر امکان دارد من با وکالتنامه ای که داشتنم بخواهم امضا پدرم را جعل کنم‌.میشه در خصوص وکالتنامه برام بگید ویه راهنمایی کنید.خود وکالتنامه در محضر یکی از اثبات ادله میباشد‌با تشکر.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر ‌محترم خیر طبق قانون داشتن وکالتنامه به تنهایی دلیل مالکیت نیست مگر وکالتنامه همراه با تنظیم قرارداد بیع یا صلح یا هبه یا ..... باشد و