06 اسفند 1402

شرایط تعلق پابند الکترونیکی

دسته بندی : کیفری | حمل سلاح سرد
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

فردی محکوم به دوفقره به جرم حمل و نگهداری سلاح کلاش حبس تعزیری درجه 5سه سال وشش ماه ویک روز تعزیری و جرم قدرت نمایی باسلاح به حبس تعزیری درجه 6 پانزده ماه ویک روز تعزیری و77شلاق تعزیزی محکوم شده باتوجه استفاده پابند برای حبس درجه 5تا 8 قبل رفتن افراد به زندان میشه استفاده بشه.... آقا معلم هست هیچ گونه سابقه کیفری ندار.. آیا واقعا صحت داره این آقا اصلا زندان نرود و پابند استفاده بکنه یا باید حتما مدتی حبس بکشه فقط جرم اشد قابل اجرا زده داخل رای

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم اگر جرم از جرایم درجه پنج تا هشت باشد ،نیازی به سپری شدن مدتی از حبس نیست و می توان از همان ابتدا درخواست پابند داد.