06 اسفند 1402

امکان نصب دوربین بدون رضایت سایر مالکین

دسته بندی : حقوقی | رفع مزاحمت
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ببخشید همسایه مون بدون اینکه با ما مشورت کنه دوربین دم در خونه نصب کرده و هارد هم برده داخل خونه شون و بعد از نصب به ما اطلاع داده میخواستم ببینم این کار قانونی هست یا نه ؟آیا شکایت کنم میتونم دوربین ها را جمع کنم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام نصب دوربین بدون رضایت سایر مالکین و سکنه غیر قانونی است و با طرح شکایت نهایتا همسایه موظف به جمع آوری خواهد بود.