08 اسفند 1402

دادخواست خلع ید و اثبات مالکیت

دسته بندی : حقوقی | خلع ید
مهران رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام بنده منزلی دارم که شش دانگ درموقع حیات پدرم ازایشان خریدم وسند به نام خودم هست وچون قدیمیه باشرکتی قراداد مشاررکت بستم درعین حال چند سال قبل درزمان حیات پدر بابت پولی که ازدامادمون پدرم گرفته وکالت سه دانگ ازاین خانه رابه ایشان داده ویکطبقه ازاین منزل نیزچندسالیست به اینها داده درزمان حیات پدرم بادامادمون حساب کتاب کرده ولی وکالت رو برنگردونده حالا که من میخوام خونم وازنو بسازم تخلیه نمیکنه و میگه نصفش مال منه برای تخلیه از چه راهی وارد شم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وکالت با فوت از بین می‌ره دادخواست خلع ید به طرفیت ایشون بدهید .