08 اسفند 1402

مسولیت ناشی از مالکیت یا قصور راننده

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی)
سجاد پرویزی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

دو سوال
اول اینکه اگر تصادف یا خلافی صورت گیرد مسیولیت قضیه با کدام یک از طرفین هست یا هر دو طرف چون سند مشترک درگیر هستن ؟

دوم اینکه نحوه فروش ماشین به چه صورت چنانچه برای هر کدوم از ما اتفاقی بیافته بدون اجازه یا نبود طرفین میشه ماشین فروخت یانه

لطفا به هر دو سوال جواب بدین مهمه

پاسخ کارآموز وکالت :

سوال شما مبهم منظور از دوطرف اگه رتننده ومالک رو منظورتون هست .