09 اسفند 1402

فروش سرقفلی مشاعی توسط یکی ازشرکاء

دسته بندی : حقوقی | دستور فروش ملک مشاع
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با درود فراوان
ما دو برادر و مادر هستیم یک مغازه ورثه ای که احتیاج به تعمیرات داشت بنده با اجازه مادرم تعمیرات انجام دادیم الان که مغازه میخواییم بفروشیم برادرم قبول نمیکنه که هزینه تعمیرات از فروش کم کنیم ایا امکان دارد که هزینه گرفته بشود و در ضمن من و مادرم میخواهیم هرچقدر سهم ایشون هست بدیم ولی برادرم قبول نمیکنه میگه من فروشنده نیستم و حتی خریدار هم نیستم الان ما چیکار میتوانیم انجام بدهیم مغازه سرقفلی میباشد با سپاس

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ووقت بخیر.بستگی داردآیاحق انتقال به غیرتوسط موجربه مورث شماداده شده باشدیاسلب شده باشد؟که اگرسلب شده باشدبایددادخواست تجویزانتقال منافع به غیروالزام به فروش مطرح کنیدواگرسلب نشده باشدبایددادخواست الزام به فروش سرقفلی مشاعی علیه ورثه مطرح کنید.موضوع شرایط خاص خودراداردودرخصوص آن بین دادگاه هانیزاختلاف نظروجودداردبنابراین توصیه می شودازقسمت مشاوره تلفنی بایکی ازهمکاران وکیل مشورت کنیدوتنظیم دادخواست مربوطه راازایشان بخواهید.موفق باشید