09 اسفند 1402

جعل امضای سفته

دسته بندی : کیفری | جعل سند عادی
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام
دوستم به تقلب و بجای بنده و بدون اطلاع من ،پشت سفته ای را امضا کرده.و این سفته در دادگاه مشهد توسط دارنده و شکوایه ای تقدیم دادگاه مشهد شده.بنده در گرگان زندگی میکنم و امکان رفتن به مشهد وجود ندارد.سوال:ایا میتوانم از گرگان لایحه ای تقدیم کنم که این امضا و اثر انگشت جعلی است؟یا نیاز به این است که من حتما به مشهد بروم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما بهتر است حضورا به مرجع قضایی مراجعه نمایید و شما باید نسبت به امضا سفته ، ادعای جعل را مطرح نمایید