09 اسفند 1402

شکایت سرقت از فردی که حسب اعتماد به وی به منزل وارد شده است

دسته بندی : کیفری | سرقت
مهسا آخانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

یکی از رفیقام گفت با دوست دخترش میخواد بیاد خونه منم بهش کلید دادم. بعدش که برگشتم رفتم تو اتاق خواب خانومم لای لباساش توی یه چکمه دلار گذاشته بودیم. که دیدیم نیست. مطمئنم هستم که همین دوستم برداشته. میخوایم بدونم قدم اول چیکار کنم. تا پولارو خرج نکرده. یچی دیگه این رفیقم سابقه دار بوده دزدی میکرده. ما رو حساب اعتماد که رفیقیم گذاشتیم بیاد خونه.
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ کارآموز وکالت :

کاربر محترم با سلام شما برای طرح شکایت سرقت از ایشان می بایست مدارک و مستنداتی که حاکی از انجام عمل مجرمانه توسط ایشان است را به دادگاه ارائه دهید از قبیل دو شاهد ، یا دور بین مداربسته و یا هر آنچه که موجب انتساب سرقت به ایشان است چنانچه مدرکی ندارید شکایت شما با منع تعقیب مواجه میشود