09 اسفند 1402

سرقت دلار از منزل دوست

دسته بندی : کیفری | سرقت
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. ببخشید منو خانومم رفتیم بیرون. رفیقم گفت ملی خونتون بده با دوست دخترم برم. منم دادم. برگشتم رفیق بود. ولی رفتم سر کمد لباس خانومم که لای لباساش توی کفش دلار گذاشته بودم نبود. الان چیکار باید کنم میدونم خودش برداشته. ولی راهشو بلد نیستم. یا حداقل قدم اول باید چیکار کنم
لطی میکنید جواب بدید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم باید از طریق کلانتری اعلام سرقت نمایید.البته در جریان باشید که اگر نتوانید اثبات کنید او برداشته،به جرم افترا می تواند از شما شکایت کند.