09 اسفند 1402

عیب موجود درکالا بعد ازخرید

دسته بندی : حقوقی | فسخ معامله
ارغوان اصغری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام،من دیروز یه ساعت هوشمند از یک فروشگاه بصورت حضوری تهیه کردم،اونجا گفتن که ساعت رو به برق زدیم و درست کار میکنه من شارژ شدنش رو ندیدم ولی دیدم به برق زدن و من هم خریدم،ولی خب نمیدونم راست گفتن یا نه،من ساعتو اوردم خونه و کار نکرد،بهشون دوباره مراجعه کردم گفتن با گارانتی تماس بگیر،ولی گارانتی به هیچ کدوم از شماره هاش جواب نمیده سایتشم از دسترس خارجه کلا یجورایی انگار فیک بود گارانتیه،میتونم کالا رو به فروشنده پس بدم؟یا ازش شکایت کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام.کاربرگرامی به فروشنده مراجعه کنید اگر قبول نکردند.درابتدا اظهار نامه ای به ایشان ارسال کنید وخواستار فسخ معامله به علت خیار عیب ودریافت ثمن معامله رانمایید اگر پاسخی ندادن از ایشان شکایت نمایید درغالب فسخ به علت خیار عیب .