10 اسفند 1402

تهدید به انتشار فیلم و عکس های شخصی

دسته بندی : کیفری | تهدید به ضرر نفسی شرفی مالی
مهسا آخانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

با سلام خدمت شما بنده به مشکلی برخوردم که از شما راهنمایی میخواستم من در یکی از کانالهای دوست یابی با فردی آشنا شدم که متاسفانه تعدادی فیلم و عکس شخصی به ایشان ارسال کردم حالا ایشون میخواهد از من اخاذی کند ومن رو تهدید به پخش فیلم و عکس کرده ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ کارآموز وکالت :

کاربر محترم با سلام شما می توانید مستند به پیامک های ارسالی از سوی ایشان مبنی بر تهدید اقدام به طرح شکایت تهدید به ضرر شرفی نسبت به ایشان نمائید