11 اسفند 1402

طرح شکایت شروع به آدم ربایی و ورودبه عنف

دسته بندی : کیفری | آدم ربایی
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

شخصی به همراه یک فرد اجیر کرده با سلاح سرد(قمه) به قصد ربودن من به مکان نامعلوم به درب منزل مراجعت کردن و پس از گشودن در وارد حیاط شده و من را به زور به بیرون کشید و زمانی که قصد داشت منو به زور داخل خودرو کنه لباسم پاره شد و زمانی که موفق به ربودن من نشد با تهدید و الفاظ رکیک به قصد خود پا فشاری کرد با مداخله ی پدر و مادرم تونستم خودمو از چنگش نجات بدم و داخل حیاط برم وقتی وارد حیاط شدم او به همراه دوستش واردحیاط شدند و من با دیدن این صحنه تنها چیزی که برای دفاع از خودم و خانوادم در دسترسم بود یه تفنگ شکاری ساچمه ای دو لول بود که مجبور به استفاده از ان به صورت زمینی شدم پس از شلیک مهاجمان بیرون رفتن و با نیت سواستفاده از این ماجرا تا رسیدن پلیس شخص مهاجم به قصد فریب پلیس دست و زیر چشم خود را خراش داد که وقتی به پزشکی قانونی مراجعه کرد جواب این بود که یه درصد خراشیدگی بود و اشاره ای به این که این خراشیدگی بر اثر چه چیزی بوده نشده که قابل پیگیری و اثبات با دوربین مدار بسته هم میباشد.پس از مراجعه ی پلیس بنده را به همراه اسلحه و شخص مهاجم به کلانتری بردن
متن شکایت نامه ام چگونه باشد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ووقت بخیر.شمامی توانید ازباب شروع به جرم آدم ربایی و ورودبه عنف وتهدیدوفحاشی علیه وی طرح شکایت کنیدومی توانیدازوکلای سایت وکیلونددرخواست تنظیم شکوائیه کنید(ازطریق مشاوره تلفنی وسپس درخواست کاربری).درخصوص خراشیدگی که وی درخودش به وجودآورده ازدادگاه بخواهید دستوردهدفیلم دوربین های مداربسته محل توسط کلانتری استخراج شودونیزپدرومادرتان راهم به عنوان شاهدمعرفی کنید.موفق باشید