11 اسفند 1402

شکایت از همسایه با عنوان مزاحمت

دسته بندی : حقوقی | رفع مزاحمت
سید علیرضا فاطمی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام یکی از همسایه ها سگ داره سروصدا میکنه باعث ازار واذیت ما شده چیکار باید کنیم اصلا هم به حرف ما گوش نمیده شکایت کنم جواب میگیرم همسایه های دیگه میگن باعث ازار واذیت ما هست ولی حاضر به شکایت نیستن

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام بله امکان شکایت هست، نیازی به شکایت جمعی هم نیست. منتها قبل از شکایت باید ادله ای که بر مزاحمت دلالت داره رو تهیه کنید. مثل عکس، فیلم، ... همینطور شهود.