13 اسفند 1402

خلع ید مشاعی توسط وراث

دسته بندی : حقوقی | خلع ید
مهسا آخانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

با سلام و احترام
200متراز500متر ملک قدیمی ای را پدرم در زمان حیاتش حدودا پنج سال پیش با مبایعه نامه ای به من داد و شاهد ها هم امضا کردند ولی الان خواهر و برادرهای من برای من خلع ید گرفتند و به دادگاه گفتند جعلیه دادگاه هم حکم به نفع آنها داده
الان سوال من اینه آیا منی که با اجازه ی پدرم در سال 96و در زمان حیاتش آنجا با خانواده ساکن شدم و یک سال بعد پدرم فوت کرد الان خواهر و برادرهای من میتونن برای من خلع ید بگیرن و منو از اونجا بیرون کنند

پاسخ کارآموز وکالت :

کاربر محترم با سلام بله وراث می توانند خلع ید مشاعی را مطرح نموده و شما را بیرون کرده و خودشان نیز نمیتوانند تا زمان تعیین تکلیف تصرفی نمایند