15 اسفند 1402

فروش ملک مشاع و مزایده

دسته بندی : حقوقی | دستور فروش ملک مشاع
هانیه کارگرمتو
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
زمینی پدرم داشت، ساخت و قبل از گرفتن سند پدرم فوت کرد ارث بین من و مادر و خواهرم تقسیم شد ودر سند 4.8 سهم من و 1.2 خواهرم و در سند قیید شده بغیر از عیان یا عرصه که انگار سهم مادرم هست
اکنون با خواهرم بر سر سهمش توافق نمیشود و من در خانه سکونت دارم اگر شکایت کند
1 آیا خانه پلمپ میشود؟
2-بعد از نظر کارشناس مبنی بر قیمت منصفانه اولویت خرید با من است؟ یا به مزایده گذاشته میشود و من هم مثل بقیه قیمت پیشنهادی باید بدهم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام ملک از طریق مزایده به فروش می رود .و شریک مشاعی نیز می تواند به عنوان خریدار در مزایده شرکت کند . و در این خصوص الویتی وجود ندارد مگر در شرایط خاص که حق شفعه ایجاد شود