15 اسفند 1402

کلاهبرداری اینترنتی و‌تحصیل مال نامشروع

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری شبکه ای
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیرواقعیتش من ازتوی نرم افزاردیواردنبال کارانلاین میگشتم به یکی ازاگهی هاپیام دادم بهم گفت من پول میزنم به حسابت شماره کارت بفرست من پول میزنم بروازبیت برگ ارزبگیربه کدی که من میفرستم ارزکه بخری درصدی به تومیدم منم باورکردم باخودم گفتم حتمادرامدش بالاست منم قبول کردم تقریباالان یه ماه میشه به حسابم پول واریزمیکردمنم ارزمیخریدم تااینکه پلیس فتابه من زنگ گفتن که کلاهبرداریه ازحساب های دیگه پول برمیداشته میزده به حساب من منم بااون پول واسش ارزمیخریدم باهمون کدی که داده بودالان اون شخص نیست حساب های منم بسته شده بلوکه شده من موندم وشاکی هاتوروخداکمکم کنین بخدامن اینکاره نیستم فقط گول اون شخصوخوردم لطفا یه راهکاری بگین ازتون خواهش میکنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با توجه به واریز وجه به حساب شما باید پاسخگو باشید تمامی مکالماتتون با شخصی که برای هماهنگی با شما تماس می‌گرفته در اختیار دادگاه و‌پلیس فتا قرار بدید شاید به شما کمک کنه