16 اسفند 1402

مطالبه دیه

دسته بندی : حقوقی | مطالبه دیه
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من برج 4تصادف کردم اورژانس منو به بیمارستان منتقل کرد وبینی وگردنم آسیب دیده بودم که سیتی بینی خراشیدگی بودوسیتی گردنم چیزی نشان نداد منم تو بیمارستان رضایت دادم ولی درد گردنم همچنان بود که بعد از 70روز ام ار ای گرفتم که دیسک گردنم زده بود بیرون گردنما عمل کردم و شکایت کردم برای صدمه وهزینه عمل نتیجه میگیریم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بله شما می توانید درخواست مطالبه دیه را مطرح نمایید و باید دیه شما پرداخت گردد