16 اسفند 1402

پیگیری پرونده تصرف عدوانی

دسته بندی : کیفری | تصرف عدوانی
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من باره چهارمه ازتون سوال میپرسم
زمین بنده رو تصرف کردن چند متری تصرف عدوانی بود زمین به صورت مفروز ( قطعه بندی شده)مغازه ساختن اون چند متری که تصرف شده بدون ایمن و مجوز بدون شنارژ بوده و بنده هم حدود 5 سال پروانه کسب دارم و نقشه طبقات رو تهیه کردم و نقشه سه طبقه رو دارم 🛑دادگاه تجدیدنظر گفته قرار ارجاع امر به کارشناس _تکمیلی" به محل و پس از پیاده کردن نقشه تفکیکی کلیه مغاره ها در محل اولیه اعلام نماید در پیاده کرده نقشه تفکیکی اشتباه رخ داده یا خیر شانسا در صورتیکه در پیاده سازی اشتباه رخ داده باشد تجدیدنظر خواه در ملک تجدید نظر خوانده تصرف کرده باشد در صورت رفع تصرف میزان خسارات وارده به مالک به صورت جزئی نسبت به ورود خسارات به متصرف در اثر رفع تصرف باشد نسبت به تعیین قیمت مقدار تصرف شده اقدام و نظریه خود را به سامانه ارسال نماید .🛑
لطفا نحوه ساده و در حد اعتدال برایم بیان کنید و آیا اگر به نفع بنده باشد من میتونم به جای خسارات درخواست تخریب بدم و خواستار زمینم باشم چون مغازه ساختن بدون ایمن و مجوز بدون شنارژ همکف

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر پاسخ به سوال تان درقالب مشاوره متنی نمی گنجد وبا درخواست مشاوره تلفنی تا 30 دقیقه فرصت دارید تا پاسخ تمام سوالات را دریافت نمایید.