17 اسفند 1402

پیگیری موضوع مطروحه در مرجع قضایی

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری شبکه ای
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من حدود چند ماه قبل با یک کانال تلگرام آشنا شدم و تو اون کانال از طریق یک آپ بنام tradergpt که به قول خودشون با توجه به پنل هاشون باعت افزایش سرمایه میشد من پول واریز کردم و حساب کاربری خودم رو فعال کردم دقیقا زمانیکه خواستم برداشت داشته باشم از حسابم پیام kyc برام اومد و نتوستم وارد حساب کاربریم بشم و با پشتیبانی مطرح کردم چند بار پیام دادم که گفتند باید ی بار با یک ایمیل جدید اون آپ رو نصب کنم و دوباره هزار تتر وا ریز کنم تا بتونم حساب قبلیم رو داشته باشم که اینجا من متوجه شدم ممکنه کلاهبرداری باشه هر از گاهی دوباره بهشون پیام میدم ولی جواب نمی‌دهند الان میخواستم بپرسم باید چکار کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر این موضوع را باید از طریق پلیس فتا شهرتان پیگیری نمایید.