18 اسفند 1402

الزام به انجام تعهد وایفای تعهد از سوی طرف مقابل

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (مالی)
مهدی جعفرزاده مزاری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام خسته نباشید،شب بخیر
ما حدود یکماه پیش یکی از مشتری هامون درخواست کالای قاچاق کرد ازمون که ماهم پذیرفتیم و ایشان اجازه گرفتیم تا این مبلغ رو به کسی که وارد میکنه بدهیم تا بیاره برامون الان یکماهه از طرف خبری نیست و هیچ مدرکی علیه ایشان نداریم و حتی شماره تلفن و این شخص هم تقاضای پولش رو میکند ایا چیکار میتونم بکنم درصورت شکایت از بنده راه فراری هست یا مثلا بشه اقساطی کرد طرف خیلی یه دنده و لج هست ممنون میشم راهنمایی نمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما نسبت به مشتری متعهد و مدیون به انجام کاری که خواسته شده هستید یا پرداخت کنید و یا با توافق مشکل را حل کنید در مورد پرداختی خودتان میتوانید طرح شکایت کنید و با پیگیریهای لازم وارائه اسناد ومدارک پرداختی مانند رسید بانکی، نسبت به استرداد وجه اقدام کنید