18 اسفند 1402

اخذ اطلاعات پرونده از طریق سامانه

دسته بندی : کیفری | مزاحمت تلفنی
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من یک شکوایه مبنی بر اینکه مزاحم تلفنی دارم به دادسرا ارای دادم که پرینت تماس ها و مکالمات رو بهم بدن ولی هنوز پیامک برام نیومد خواستم بپرسم آیا کسی میتونه با داشتن رمز شخصی ثنا قبل از من وارد سامانه بشه واز پرینت که مجوز گرفتنش رو دارم اطلاع پیدا کنه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با مراجعه به سامانه ثنا و داشتن رمزهای شما می‌توان هر روند پرونده در صورت دادن حق دسترسی اطلاع پیدا کرد