19 اسفند 1402

پارک کردن خودروی شخصی در کوچه

دسته بندی : امور شهری | الزام به اخذ تعمیر ساختمان مشاعی
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام، وقت بخیر!
ما دوساله یه خونه ای رو اجاره کردیم که پایین سویت و طبقه بالاش ما هستیم!
کوچه به صورتیه که که اگر یک ماشین سمت راست و یک ماشین سمت چپ پارک باشن کلا کوچه مسدود میشه!
و ما برای پارک کردن ماشین با همسایه پایین مشکل داریم!
میخواستم بدونم از نظر قانونی ایشون حق این رو داره که همیشه خودش زیر پنجره خودش ماشین رو پارک کنه و به هیچکس اجازه پارک نده؟
میشه پیگیری کرد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام خیر جلوی خانه و کوچه مالکیت اشخاص نیست و حق تقدم ایجاد نمیکنه