19 اسفند 1402

راهکار قانونی در فرض سوال

دسته بندی : کیفری | مزاحمت تلفنی
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر. من متاهل هستم 20سال پیش با یه آقای دوست بود. امسال بعد از 20سال ایشون را دوباره پیدا کردم و هرازگاهی پیامک ارسال می کردیم و ایشون از من درخواست پول داشت و من تقدیمش کردم و بعداز 6ماه دیگه پول را برنگردوند و جواب پیامک های منو و تماس هامو نمی داد تا همسرم این پیامک هارو دید و شاکی شد الان از اقا شکایت کرده به عنوان مزاحمت . من می خوام بدونم بهترین راه برای حل این موضوع چیست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر تحت عنوان مزاحمت با ارائه دلایل ومدارک قابل پیگیری هست وبابت پول پرداخت شده می توانید دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید