20 اسفند 1402

شکایت بر خودرو به دلیل شرکت در اغتشاشات

دسته بندی : کیفری | جرایم و تخلفات راهنمایی ورانندگی
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام شب بخیر
دو روز قبل از طریق سامانه پلیس پیامکی امد که چون جریمه خودرو بیش از یک میلیون تومن هست جهت جلوگیری از مشمول توقیف خودرو پرداخت کنم و من دیروز جهت پرداخت به پلیس 10 مراجعه کردم و گفتن چون از خودروی من شکایت شده امکان رویت جریمه نیست و باید به پلیس راهور استان مراجعه کنم.
با مراجعه به بایگانی پلیس راهور افسر بایگانی به من یک برگه نامه دادند که در توضیحات آن ذکر شده بود شکایت از خودرو به دلیل ایجاد بی نظمی و آشوب و اغتشاشات در 25 آبان 1401 و ارجاع داده شده بود به پلیس راهور و مامور بایگانی گفت نامه رو به بازرسی ببرم و من هم فعلا نبردم. من در آن دوران به هیچ عنوان در اعتراضات نقشی نداشتم. حال چکار لاید بکنم. نمیدونم بازرسی برم یا نه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام حتما تشریف ببرید و اگر اعتراضی دارید ثبت کنید چرا که این شکایت تا رسیدگی نکنید قابل رفع نیست