21 اسفند 1402

معامله به قصد فرار از دین بعد محکومیت

دسته بندی : حقوقی | ابطال مبایعه نامه (مالی)
هانیه کارگرمتو
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ، از کسی چک دارم و شکایت کردم ، و در وهله‌ی اول تقابلی تامین خواسته فوری بابت توقیف حساب و اموالش را دادم، اما طرف تمام حساب‌های خالی، و ماشین دنا پلاس سوار می‌شود ولی پلاک بنام همسرش هست در حالی که در مالکیت و اشتهار به وی دارد چگونه میتوانم اثبات کنم که خودرو متعلق به خودش هست نه همسرش

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم با توجه به اینکه سند به نام همسر شخص می باشد مالکیت محرز است ولی اگر بعد محکومیت بدهکار ماشین را به همسرش منتقل کرده می توانید علیه ایشان معامله به قصد فرار از دین مطرح کنید