22 اسفند 1402

اثبات حق ارتفاق در کوچه اشتراکی

دسته بندی : حقوقی | اثبات حق ارتفاق
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام اینجانب 20سال پیش به رفع مزاحمت محکوم شدم که در
1-دردادنامه اول بدوی قاضی وقت به استناد اسنادعادی قولنامه (متراژ کل ملک خریداری شده هست)و تقسیم نامه (طبق تقسیم نامه کوچه اشتراکی درقسمت شرقی می‌باشد)رأی داده که متاسفانه در زمان اجرای حکم ودر نبود بنده در محل اجرا به طور ناعادلانه وخلاف مفاد تقسیم نامه کوچه اشتراکی را در قسمت غرب و درداخل سند رسمی اینجانب اجرا و ایجاد کردندوالبته چندین بار هم رفع مزاحمت بااستنادبه حکم اول محکوم شدم ضمنا در آخرین اجرای حکم کارشناس دادگستری به تقسیم نامه استناد کرده ولی سهوی یا عمدی کلمه شرق را ننوشته و حتی به دادستان هم مراجعه کردم که حکم از اول تا حالا صحیح و عادلانه است ولی فرمودندحکم اجراشده وپاسخگونبود2_درهیچ یک از دادگاهها به سند رسمی اینجانب توجه نکرده و فقط به محکومیت های قبلی بنده استناد شده است به مفاد تقسیم نامه وسند رسمی توجه نشده است البته اخیرا تامین دلیل اقدام کردم که قرار تامین دلیل صادر شد و کارشناس تامین دلیل طبق تقسیم نامه کوچه اشتراکی را در قسمت شرقی بیان نموده ولی در طبیعت درغرب و در داخل سند رسمی اینجانب اشاره کرده است ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر کوچه اشتراکی تصرف شده باشد شما می بایست با استناد به مفاد تقسیم نامه و سند رسمی صادر شده دادخواست رفع ممانعت از حق ارتفاق اقامه نمایید