22 اسفند 1402

استرداد طلاهای امانت داده شده

دسته بندی : حقوقی | استرداد مال (منقول)
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام،من نمیدونم سوالم کدوم دسته بندیه
من به شخصی اعتماد کردم طلا و ماشینمو دادم بهش،قرار بود طلا هارو گرو بزاره،بعداز 1ماه برگردونه،ماشین رو بفروشه و یه مبلغی روی اون بزاره یه ماشین دیگه بگیره...ماشین منو فروخته،ولی الان 2ماهه که نه از طلاهام خبری هست نه ماشین،خودشم روزی 1بار زنگ میزنه میگه گرفتارم کارام گره خورده،در اصل داره وقت تلف میکنه،به اسم عشقم و زندگیم و همسرم،طلاها و ماشینمو بالا کشیده.الان چجوری باید شکایت کنم،با چه موضوعی؟؟؟ فاکتور طلاهام هست ولی از ماشینم یه کپی بیمه نامه دارم فقط،چون فروختم همه رو تحویل خریدار دادم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با توجه به توضیحات شما ، در مورد طلاها شما ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید و بعد دادخواست استرداد طلاها اقامه نمایید در مورد خودرو ، باید مشخص گردد که آیا شما مبایعه‌نامه را امضا کرده اید یا خیر ایا فروشنده خودرو وکالتنامه داشته است یا خیر و سپس اقدام قانونی صحیح انجام بدهید