23 اسفند 1402

پدرم در خانه اجاره ای من سکونت کرده و تخلیه نمیکنه چکاری انجام بدم ؟

دسته بندی : حقوقی | خلع ید
محمدرضا امانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام صبحتون بخیر ،بنده یک واحداپارتمانی اجاره کرده بودم که تاریخ پایان قرارداد 26 فروردین 1403 هستش و قرارداد اجاره به نام منه، چند ماه قبل یک واحد اپارتمان دیگه اجاره کردم و جا به جا شدم،حالا پدرم توی اون واحدقبلی رفته و اجازه بازدید به املاک نمیده و مانع اجاره ملک صاحبخونه شده صاحبخونه هم میگه تا اجاره ندم نمیتونم پولتو بدم با توجه به این که قرارداد اجاره به نام منه چه اقدام حقوقی میتونم انجام بدم که بتونم پدرمو از اون خونه اخراج کنم که خونه اجاره بره ؟یا این که کلانتری شکایت کنم؟با تشکر.

پاسخ کارشناس حقوقی :

باسلام، کاربر محترم با توجه به اینکه خانه مدنظر در اجاره شما می باشد براساس ماده 466 قانون مدنی شما مالک منافع آن ملک می باشید و از طرفی به سبب اینکه پدرتون بدون رضایت و اجازه شما در آن منزل وارد شده و سکونت نموده است به استناد ماده 488 قانون مدنی و نظریات مشورتی میتوانید برای طرح دعوی خلع ید علیه پدرتون اقدام نمایید.