24 اسفند 1402

نحوه تغییر ضمانت افراد

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
مجتبی اکبری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وعرض ادب دانشجوی پزشکی متعهد خدمت در مناطق محروم هستم ضامن در حال حاضر قصد خروج از ضمانت را دارد باتوجه به اینکه فرم تعهد در دفترخانه اسناد رسمی ثبت شده آیا امکان تعویض ضامن وجود داردباتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست گرامی این موضوع بیشتر بستگی به مرجعی دارد که به نفع آن ضمانت انجام شده، اما در حالت کلی این موضوع قابل امکان بوده و مشکلی برای انجام نیست. موفق و موید باشید.