24 اسفند 1402

با تصرفات غیر قانونی ملک مجاور چگونه برخورد قانونی شوذ؟

دسته بندی : حقوقی | رفع تصرف عدوانی
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام .اپارتمانی در یکی از شهرستان های قزوین دارم که کلا 9 واحدی است در سه طبقه . حدود 2 سال پیش همسایه شروع به ساخت و ساز نموده بود و حدود 5 متر از حیاط و یک متر از خیابان پیشروی داشته و با مراجعه به شهرداری کار در همان سقف پارکینگ متوقف شد و بعد از 2 سال فرد دیگری ملک را خریده و شروع به ساخت نموده و حدود 6 واحد را که از نظر سایه . نور و افت قیمتی تاثیری نداره با مبلغی پول رضایت گرفته و ما که چسبیده به ملک همسایه هستیم رضایت ندادیم و شهرداری متاسفانه دو دوزه کار میکنه به دزد میگه بدو به پلیس میگه بگیر الان لطفا راهنمایی کنید چکار کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام چنانچه با مالک ملک مجاور به پاسخگوی تصرفات نیستند و یا بهر نحوی از انحا به توافق نرسیده اید از مالک یا سازنده و شهرداری نسبت به تصرفات غیر قانونی آنها طرح دعوی کنید موفق باشید.