26 اسفند 1402

اسلام درسال 95معامله ای انجام داده که به دلیل عدم اطلاع ازقیمت باقیمت خیلی پایین فروخته که بعدابعنوان غبن فاحش شکایت نموده درسال 98حکم قطعی صادرکه چون تمکن مالی نداشته پیگیری نکردم حالامدارک ودلایلی وجودداردکه دردادگاه بررسی نگردیده

دسته بندی : حقوقی | اعاده دادرسی
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام
درسال 95معامله ای انجام داده که به دلیل عدم اطلاع ازقیمت باقیمت خیلی پایین فروخته که بعدابعنوان غبن فاحش شکایت نموده درسال 98حکم قطعی صادرکه چون تمکن مالی نداشته پیگیری نکردم حالامدارک ودلایلی وجودداردکه دردادگاه بررسی نگردیده آیاباتوجه به مدارک موجود ومستندات میتوانم اقدامی ویاشکایتی مطرح نمایم
باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مخاطب گرامی اگر حکم قطعی شده باشد اعتبار امر مختومه ( امر محکوم بها ) دارد ولی با حصول شرایطی اگر دلایل شما در زمان حکم موجود بوده ولی الان به آن دسترسی یافتید می توانید تقاضای اعاده دارسی موضوع ماده 426 قانون آیین دادرسی مدنی نمایید .....همچنین در خصوص اعاده دادرسی اعمال ماده 477 آیین دادرسی کیفری که در دیوان عالی کشور رسیدگی می گردد اگر حکم صادره خلاف شرع باشد می توانید اقدام نمایید ... در این خصوص پرونده نیاز به بررسی دارد .... م.ق باشید ...در صورت نیاز به مشاوره تلفنی از سایت اقدام نمایید