26 اسفند 1402

درصورت لغو فعالیت شرکت بیمه در رشته بیمه شخص ثالث و ناتوانی آن از پرداخت خسارت به زیان دیدگان ،به تشخیص بیمه مرکزی یا شورای عالی بیمه جبران خسارت بر عهده کدام نهاد هست

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
اسماعیل صفیر
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

درصورت لغو فعالیت شرکت بیمه در رشته بیمه شخص ثالث و ناتوانی آن از پرداخت خسارت به زیان دیدگان ،به تشخیص بیمه مرکزی یا شورای عالی بیمه جبران خسارت بر عهده کدام نهاد هست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

جبران خسارت بر عهده صندوق تامین خسارات بدنی هست که بعدا بعد از پرداخت می‌تواند شرکت بیمه به قایم مقامی زیان دیدگان حق رجوع به بیمه گر را دارد.