28 اسفند 1402

قماربازی و شرطبندی در سایت غیر مجاز

دسته بندی : جرایم سایبری | تحصیل مال از طریق نامشروع
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید برای من دو سه بار یه پیام تکراری از دادستانی اومده متنش هم این هست
دارنده حساب بانکی به شماره
هویت شما از طریق سامانه هوشمند، در حین فعالیت در قمارخانه های مجازی در سال جاری شناسایی شده است.
طبق قانون، هرگونه قماربازی، شرطبندی و بخت آزمایی در فضای مجازی جرم است و برای مرتکبین حرفه ای تا 10 سال حبس بعنوان مجازات درنظر گرفته شده است.الان من اصلا وارد سایت نشدم خودم نزدم اصلا بچه داداشم میزد اونم خیلی کم ناچیز .الان این پیام چه معنی میده اخطار به حساب میاد یا اینکه مسدود میکنن حسابمو در آینده ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بله امکان داره از سمت دادستانی حساباتون بسته بشه در صورت اعلام جرم اگر توضیحات تکمیلی یا سوالات دیگه ای دارید پیشنهاد میکنم تماس بگیرید