28 اسفند 1402

امکان مختومه نمودن پرونده چک برگشتی با ارائه مبلغ در حساب بانکی مورد نظر

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
هانیه کارگرمتو
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
ما چک برگشتی داریم طرف رفته اجرا گذاشته بعد ما تو حساب پول گذاشتیم و چک وصول شده حالا از احضاریه اومده مبلغ چک رو به صندوق دولت واریز کنیم ما هم از بانک گواهی گرفتیم ولی دادگاه قبول نمیکنه میگه باید طرف خودش تایید کنه که چک وصول شده ما هم طرف رو پیدا نمیکنیم راه حل چیه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم شما باید از بانک گواهی مبنی بر وصول چک اخذ کنید و به شعبه ارائه دهید