29 اسفند 1402

دادخواست مطالبه وجه وخسارت تاخیر تادیه

دسته بندی : حقوقی | استرداد مال (منقول)
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

ببخشید دوباره میپرسم یچیزی از قلم انداختم
من 9وماه پیش 200 ملیون پول ریختم ب حساب خواهر زاده ام که سهام بخره بعد اون سهام رو فروخته ریخته تو حساب خودش موتور خریده الان راهی هست پس بگیرم؟ و((( اگه بخوام‌ پس بگیرم اون سودی که ت این چند وقت باید میومد روش اون هم حساب میشه یا فقط پولی که اون زمان برداشت شد؟))) و اگه ثابت بشه حکمش چیه؟ لطفا اینم بگین که ثابت بشه حکمش چی

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شما باید دادخواستی دایر بر مطالبه وجه به همراه خسارت تاخیر تادیه علیه ایشان مطرح نمایید در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر ویا نگارش دادخوست از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید