احضاریه تلفنی از کلانتری برای اشخاص

دسته بندی : کیفری | سرقت
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام سه دوز پیش از تو کیف مسافرم گوشی دراوردن که سرقتی بود.رفتیم دادگاه به قید سند ازاد شدم.چون یکی از همسایهامون گوشیش دزدیده شده بود زنگ زدم ببینم این گوشی همون گوشی هست یا نه!همون موقع از کلانتری زنگ زدن که فردا بیا برا انگشت نگاری.حالا میخواستم بدونم باید برم یا صبر کنم هنگامی که ابلاغیه امد برم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بنظرم باید تشریف ببرید کلانتری معمولا ابلاغ کتبی نمیکنن مگر به اجبار پیشنهاد میکنم قبل اینکه تشریف ببرید حتما با وکیل مشورت تلفنی داشته باشید و راجع به جزییات صحبت کنید