چگونگی ابطال اسناد صادره که با وکالت منتقل شده است.

دسته بندی : حقوقی | ابطال مبایعه نامه (مالی)
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر . پدر بزرگ من دو سال پیش فدت شد 5-6 سال زندگی نباتی داشته ، یکی از دایی هام که پزشکه تا پدربزرگم فراموشی گرفته بررتش دادگاه و وکالت گرفته ازش که دیگه احتیار امضای چیزی نداره و فراموشی داره از همون سال هم شروع کرده به فروش اموال و انتقال اموال پدربزگم به خودش و برادراش و پولایی که از بانک در هوردن هم به خواهرا ندادن و گفتن4 میلیار از فروش یک تیکه باغ مالیات دادیم ،،، هنوز انحصار وراثت نشده دو تا از دخترا میخان شکابت کنن آیا نتیجه میگیرن ؟ داییم مامان پیر منو داره از خونه ای که مال پدرشون بود بیرون میکنه میگه مال خودمه چون سند به نام خودش زده و کلی مغازه و باغ و خونه و زمین و به مادر من و خاله هام هیچی ندادن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام دوست عزيز اقدامات زیادی جهت انجام خواهید داشت 1. اخذ گوهی انحصار وراثت 2. تهیه استشهاد یه محلی مبنی بر وضعیت جسمی _ روانی پدر بزرگ در 5 سال آخر حیات 3. تهیه مدارک پزشکی از بیماری پدر بزرگ 4. مشخص نمودن اموال ثبتی و غیر ثبتی پدر بزرگ و تاریخ وکالتنامه 5. امکان ابطال وکالتنامه خواهید داشت 6. امکان اثبات محجوریت پدر بزرگ را نیز خواهید داشت پیشنهاد می‌گردد از طریق همین پنل از مشاوره تلفنی سایت استفاده نمایید.