جرائم سایبری و کلاهبرداری اینترنتی

دسته بندی : جرایم سایبری | تحصیل مال از طریق نامشروع
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سوال من این هست که برای من هم از لحاظ قانونی جرم محسوب می‌شود یا برای کسی که هک کرده البته مشخص نیست چه کسی هک کرده هست چون از طریق تلگرام بوده ومن اصلا طرف را نمی‌شناسم و شمار ه ای موجود نیست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما میبایست زودتر تشکیل پرونده بدید و شکایت ثبت کنید و اگر از شما شکایت شد و یا دادخواست حقوقی علیه شما ثبت شد با مستندات دفاع کنید در این صورت شما مسوول نیستید اما جزییات دفاع و مستندات رو با مشاوره تلفنی دریافت کنید که مفید باشه براتون