نحوه مطالبه خسارت های جانی و مالی در اثر تصادف

دسته بندی : کیفری | جرایم و تخلفات راهنمایی ورانندگی
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من تصادف کردم با موتور امروز رفتم دفتر قضایی شکایت ثبت کردم باموتو تصادف کردم بیمه دارم خانمم زخمی شده دستش شکسته سرش بقیه خورده صورتش خراشیدگی داره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام از طریق دفاتر خدمات قضایی امکان پیگیری وجود دارد زمانی که میزان دیات مشخص شد میتوانید پنجاه درصد دیه را از شرکت بیمه پیش از صدور رای مطالبه نمایید.