آیا امکان استرداد دلار ها وجوددارد؟

دسته بندی : حقوقی | استرداد مال (منقول)
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام مبلغ 2000 دلار به آقای دکتر طلوعی دادم که 700 دلار آن را عودت داره 1300 دلار طلبان هستم.همش اینترنتی ب ده..و فقط صدای ایشون که دستورداده منو در اولویت پرداخت قرار دهند دارم .دلار دارم.اگه میشه کاری کرد من وقت مشاوره تلفنی از جنابعالی بگیرم.ممنون میشم راهنمایی فرمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر برای اینکه بخواهید این دلار ها را مسترد کنید باید مدرکی ارائه دهید تا مورد پذیرش دادگاه قرار گیرد. در صورت نیاز به توضیحات بیشتر تماس بگیرید.