پیدا کردن گوشی و انتساب اتهام سرقت آن

دسته بندی : کیفری | سرقت
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من یه گوشی پیدا کردم یک ماه دنبال مال باخته بودم آگهی به دیوار زده بودم اما نتونستم پیدا کنم بعد سیم کارتمو انداختم حالا بماند چرا توگوشی و از اونجا ردمو زدند و اخطار از کلانتری اومد و من هم تحویل افسر مربوطه کردم و گفتم که پیدا کردم و فرستادند دادیاری الان پیام اومد به اتهام سرقت مستوجب تعزیر بیا دفاع کن به نظرتون چکار کنم من رفع بشه مشکلم؟؟؟؟ممنون از پاسخ خوب تون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی شاکی باید با ارایه دلیل اتهام سرقت را اثبات نماید . شما می توانید با ارایه ادله ای من جمله اثبات انجام امورات آگهی و ... اظهار و دفاع نمایید که صرفا گوشی را پیدا نموده اید.