امکان افزودن خواسته در مرحله تجدید نظر

دسته بندی : حقوقی | تجدید نظر خواهی
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام اینجانب برای تنظیم لایحه درخواست تجدید نظر خواهی در مورد الزام به انتقال سند و تعویض پلاک خودرو مطروحه دارم که در دادگاه بدوی به دلیل ثبت درخواست الزام به تنظیم سند قطعی را دادم -رد گردیده .
حال با توجه به اینکه امکان تغییر خواسته به الزام انتقال سند و تعویض پلاک باشد
و همینطور تمدید تاریخ وکالت تفویض پلاک چرا که در تاریخ 1400/12/21 مقتضی گردیده
میخواهم درخواست تجدید نظر بدهم.
آیا شدنی ست ؟؟؟
اگر هست مدارک چه لازم دارید تا ضمیمه کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام امکان افزودن خواسته یا تغییر خواسته در مرحله تجدید نظر وجود ندارد پیشنهاد می گردد مجدد با خواسته صحیح دادخواست خود را مطرح نمایید.