سال98 یک کفش فروشی زدم و رفتم جواز گرفتم،وچند ماه بعد به دلایلی جمع کردم کفش فروشیم رو، یعنی مغازه رو پس دادم وکفش هارو هم فروختم

دسته بندی : تعزیرات | سایر دعاوی
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام،سال98 یک کفش فروشی زدم و رفتم جواز گرفتم،وچند ماه بعد به دلایلی جمع کردم کفش فروشیم رو، یعنی مغازه رو پس دادم وکفش هارو هم فروختم.واز سال98 تا الان مجدد کفش فروشی رو راه اندازی نکردم،واصناف یاهمون صنف ،هرسال میگه بیا بابت جواز یه پولی واریز کن نمیدونم بابت چیه این پول.سوالم اینکه با توجه به اینکه مغازم رو جمع کردم و از سال 98 تاکنون به اصناف و صنف اطلاع ندادم چون فکر کردم نیازی نیست،وهرسال مبلغ درخواستی اصناف رو بابت جواز پرداخت کردم آیا مرتکب جرمی نشدم ؟ومیتونم با اینکه مغازه رو جمع کردم جوازم رو فعال نگه دارم وپولش رو واریز کنم وجرمی ومشکلی رخ نداده و نمیده از هر نظر قانونی ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام، کاربر گرامی به نظر شما مرتکب جرمی نشده اید و احتمال بوجود آمدن مشکل پایین میباشد