سلام وفت بخیر. من چند روز پیش یک ماشین وانت بار خریدم ک دور رنگ بخاطر زیبایی و سقف و یتون شاسی سالم و پلمپ بهم دادن

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
وفت بخیر. من چند روز پیش یک ماشین وانت بار خریدم ک دور رنگ بخاطر زیبایی و سقف و یتون شاسی سالم و پلمپ بهم دادن و من اولین بار لود ماشین میخریدم و متن قولنامه رو گفتن حق فسخ ننویسی بهتره چون هزینه برات داره و من نوشتم حق فسخ ندارد. اما ماشین سقف و ستون و شاسی رفته. الان اینا میگن برو شکایت کن دستت جایی بند نیست
یند و مدارکم فقط از قولنامه یک عکس گرفتم و دست خودشونه و کارت سبز ماشین دست منه فقط
لطفا راهنماییم کنید من چیکار کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مخاطب گرامی با عنایت به مطالب ذکر شده در سوال اگر در مورد معامله تدلیس رخ داده باشد قابل فسخ است و در این خصوص با حصول شرایطی به نظر می توانید اقدام نمایید و تقاضای کارشناسی نیز نمایید ...باید قرارداد بررسی شود ..موفق باشید در صورت نیاز به مشاوره تلفنی از سایت اقدام نمایید