پرداخت هزینه تتمه کارشناسی

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
مهران رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام وقتتون بخیر ،

من برای کارشناسی پرونده حقوقی خودم مبلغ یک میلیون 500هزار به حساب کارشناسان رسمی دادگستری واریز کردم حالا برای من ابلاغیه اومده نسبت به واریز تتمه هزینه کارشناسی به مبلغ یک میلیون 800هزار ظرف مدت 3روز اقدام فرمایید،منکه اول پرداخت کردم این تتمه هزینه کارشناسی چیه آخه؟
کلا مبلغ پرونده من که طرف محکوم شده 56میلیونه این هزینه های اضافی و زیاد چیه از من میگیرن اخه ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ،به دلیل تقاضای افزایش دستمزد از سوی کارشناس ،قاضی دستور پرداخت پرداخت هزینه تتمه کارشناسی داده است .