الزام به انجام تعهدات توسط فروشنده در مورد تحویل پارکینگ

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
لیلا اردستانی رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ، وقت بخیر
من یک واحد آپارتمان به صورت پیش فروش طی مبایعه نامه خریداری کرده بودم و با توافق بین طرفین جای پارکینگ رو روی مبایعه نامه مشخص کردیم ، ولی الان که واحد رو تحویل گرفتم مالک (مشارکت کننده در ساخت مکان ) گردن نمیگیره و میگه که باید از ثبت بیان مکان رو مشخص کنن ، میخواستم بپرسم ببینم من میتونم قانونی عمل کنم و اینکه میتونم نتیجه بگیرم از اقدامم ، ایشون روی مبایعه نامه به من متعهد شدن و به نظرم باید به تعهد عمل کنن نه این که بزنن زیرش و باعث تنش بین من و همسایه ها بشن ، لطف میکنین راه قانونیش رو راهنمایی کنین

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی در صورتی که فروشنده به هر یک از تعهدات قراردادی خود عمل نکند، پیش خریدار می ‌تواند الزام فروشنده به عملی کردن تعهداتش را از دادگاه بخواهد، همچنین در صورت وجود شرایطی خسارت دریافت نموده و اینکه قرارداد را فسخ کند.