طرح شکایت توهین و افترا

دسته بندی : کیفری | افترا
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
من با همسرم داریم جدا میشیم و همسرم تو پیام های ک به من میده مدام بهم میگه تو کلاهبرداری خانوادت کلاهبردارن روانی هستی مشکل روانی داری و دیروز هم جلو پلیس به من گفت روانی من میتونم شکایت کنم ازشون برای اعاده حیثیت ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام کاربر عزیز شما می توانید تحت عنوان توهین و افترا علیه همسرتان طرح شکایت نمایید و اسکرین شات پیامک های ارسالی را ضمیمه نمایید در خصوص پیامک های مربوط به خانواده آن ها حق طرح شکایت افترا علیه نامبرده را دارند .