شکایت بابت کلاهبرداری

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام. به جرم کلاهبرداری از کسی شکایت کردم. قول تحویل کالایی رو به من داده بودن و درخواست مطالبه پول رو داشتن. پول پرداخت شده ولی کالا تحویل نشده! خودشون هم محل کارشون رو تخلیه کردن. حالا با توجه به این که کالا قاچاق بوده و تو اسکرین شات پیام هایی که ضمیمه پرونده کردم ایشون نوشته بودن کالا قاچاق هست ممکنه پرونده من با مشکل مواجه بشه و بررسی نشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم خیر به هر حال رسیدگی می شود اما اگر ادله کافی نباشد ،قرار منع تعقیب صادر می شود.