عقد صلح خانه و شرط فسخ در ضمن آن

دسته بندی : حقوقی | فسخ معامله
سید علیرضا فاطمی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر پدر من در زمان بودنش خونه رو با مادرم صلح میکنه و اون صلح مشروط بر این هست که مادرم ازدواج نکنه و طلاق هم نگیره که در این صورت صلح باطل شود .
اما الان پدر من دوماه هست که فوت کرده و یه اقایی اومده و با مادرم زندگی میکنه به صورت مخفی و این موضوع برای ما که بچه هاش هستیم سخته درکش و نمیخوایم اون مرد تو خونه ی پدریمون باشه ایا با این شرایط ما میتونیم صلح رو باطل کنیم?

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام مفاد قرارداد صلح نیاز به بررسی دارد. با توجه به توضیح شما به نظر می رسد که در ضمن صلح شرط فاسخ درج شده است. اما از آنجایی که مادر شما ازدواج مجدد نکرده بنابراین صلح خدشه ای ندیده است.