رابطه نامشروع توسط مرد

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام..
خانم متاهلی که اتفاقا همسایه هستن با همسرم وارد رابطه شدن من فقط تونستم اسکرین شات از چند تا پیامهاشون داشته باشم، ایا میشه با وجود این مدارک ناچیز شکایت تنظیم بشه؟ که این خانم تنبیه بشه و وارد زندگی مردای متاهل نشه.. اول از همه قصدم اینه این زن بشینه سر جاش چون واقعا وجودش سمه.. اصلا میتونم باهاش تماس بگیرم بگم من از چت هاشون اسکرین شات دارم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بله شما می بایست شکوائیه رابطه نامشروع بر علیه همسرتان و خانم مطرح نمایید و شما باید با ارائه دلایل و مستندات ادعای خود را اثبات نمایید